fbpx

Outlet Ürün Fırsatlarını İnceleyin

logo_kuvings_250x

Neden Kuvings

kuvings tercih

KUVINGS SLOW JUİCER İLE YAPILAN MEYVE SUYU, SİNDİRİM VE EMİLİM İÇİN ÇİĞ MEYVE VE SEBZELERDEN NEDEN DAHA İYİDİR?

YAVAŞ MEYVE SIKACAĞI PERFORMANSINA İLİŞKİN BESİN ANALİZİ RAPORları.

kuvings domates suyu

– Yavaş sıkım meyve sıkacağı ile yapılan meyve suyunun C vitamini içeriği, santrifüjlü meyve sıkacağı ile yapılan meyve suyunun C vitamini içeriğinden 5,2 kat daha fazladır.
– Oksidasyon, düşük C vitamini içeriğinin bir başka nedenidir. Santrifüjlü bir meyve sıkacağı ile meyve suyu sıkma işlemi sırasında çok fazla oksijen üretilir ve bu da hızlı oksidasyona yol açar.

kuvings brokoli suyu

Flavonoid: Yavaş sıkım bir meyve sıkacağından elde edilen meyve suyu, sıradan meyve sıkacağından elde edilen meyve ve meyve suyundan 1,5 kat daha fazla flavonoid içerir.

lif- havuc görsell

Yavaş sıkım bir meyve sıkacağından elde edilen meyve suyu en yüksek lif içeriğine sahiptir

kuvings üzüm suyu

Yavaş sıkım bir meyve sıkacağından elde edilen meyve suyu, üzüm kabuklarından ve tohumlarından elde edilen özüt suyunun bir sonucu olarak en yüksek flavonoid içeriğine sahiptir.

 

Soğuk pres meyve suyunun tercih nedeni, ekstra detoksifiye edici, temizleyici olması ve tüm besinleri ve vitaminleri emmesidir.

Böyle bir meyve suyu ile vücut, besinlerin %65’ini sadece 10 dakika içinde emer. Karşılaştırma için, aynı malzemeleri içmek yerine yediğinizde, besinlerin sadece %17’sini ve o da 2-3 saatlik bir sürede emersiniz. 

Ev yapımı, soğuk sıkım bir meyve suyundan sonra canlanır, enerji dolarsınız ve hücreleriniz vitaminleri hızla emer.

Bitki hücresinin fotoğrafı (100 kez büyütülmüş)

Meyve suyu 100x

Meyve suyunun fotoğrafı (100 kez büyütülmüş)

Slow Juicer ile Bıçaklı Sistem Farkı

Tüm Kuvings Videoları İçin

Kuvings Whole Slow Juicer

Hücredeki besinler katı bir hücre duvarı ile çevrilidir. 

 

Hücre duvarı, Kuving’in Yavaş Sıkacağı’nın güçlü motoru tarafından sıkıştırılır ve parçalanır.

 
Kuvings Whole Slow Juicer

Hücredeki besinler özsuya akar.

 

Yüksek Hızlı Meyve Sıkacağı ile Kuvings’in Yavaş Sıkacağı arasındaki karşılaştırma sonuçları.

 

KUVINGS

SESSİZ ÇALIŞMA

KUVINGS’İN TEKNİĞİ, DOĞANIN %100’ÜNÜ YAKALAMADA FARK YARATIYOR

PATENTLİ TEKNOLOJİ (JMCS)

Kuvings Whole Slow JuicerKuvings Whole Slow Juicer

MEYVE SUYU TERAPİSİ BARDAKTA SAĞLIK

TAZE SIKILMIŞ ÇİĞ MEYVE SULARI

Günümüzde metabolik bozukluklar ve kan sorunları nedeniyle birçok hastalık ortaya çıkmakta ve insan vücudu bitkilerde bulunan çeşitli biyofarmasötikler sayesinde doğal olarak iyileşebilmektedir. 

Lif kolay sindirilemediği ve yavaş emilime neden olduğu için çiğ sebzelerin emilim oranının yaklaşık %14 olduğu bilinmektedir.

Meyve ve sebzeleri işlerken de çok fazla enerji kullanırız.

Ayrıca günde 5 tabaktan fazla beş renkten oluşan meyve ve sebze yemeyi içeren “günde 5” adlı bir program var, ancak bu kadar bitkiyi yemek kolay değil.

Bununla birlikte, çözünmeyen lifi çıkarılmış ham meyve suyu, %65 veya daha fazla bir absorpsiyon oranına ve 15-20 dakikalık bir sindirim ve absorpsiyon süresine sahiptir, böylece bitkilerde bulunan çeşitli fizyolojik olarak aktif maddeleri hızla kana emer ve vücut ortamı iyileştirilir. kan oluşumunu, kan transfüzyonunu ve metabolizmayı teşvik ederek.

Vücut ortamının temel olarak iyileştirilmesi, insan vücudunun doğal iyileştirme gücünü arttırır, bu da bir hastalığın durumunu hafifletir ve mümkün olan en kısa sürede sağlıklı bir duruma geri döner.

Ham meyve suyu, kansere ve diğer dirençli hastalıklara yardımcı olan çok miktarda doğal aktif bileşen içerir.

Tipik maddeler arasında A, C ve E vitaminleri gibi antioksidan besinler, kükürt bileşikleri, polifenoller ve karotenoidler bulunur. Kalsiyum, demir ve manganez gibi aktif mineraller açısından da zengindir ve metabolizmada yer alan ve insan vücudunda katalizör görevi gören birçok enzimi içerir. Ayrıca karvon, glisirhizin, diterpenler, limonen ve limonoidler gibi terpenoidlerin yanı sıra indol, steroller, alkaloidler, beta-glukanlar, klorofil ve suda çözünür lif gibi çok sayıda besin içerir.

FİTOKİMYASALLAR NELERDİR?

Fitokimyasallar

Fito- “bitki” anlamına gelir, bu nedenle kelime “bitki besinleri” olarak da anlaşılabilir (fitokimyasallara aynı zamanda fitokimyasallar da denir).

İyi bilinen fitokimyasallar arasında domateslerden likopen, fasulyelerden izoflavonlar, havuçlardan beta-karoten, yaban mersinlerinden antosiyaninler, sarımsaktan allisin ve üzümlerden resveratrol bulunur.

%100 doğal içeriklerden oluşan fitokimyasalların en önemli özellikleri antioksidan, iltihap önleyici ve kanser önleyici etkileridir. Bu nedenle fitokimyasallar açısından zengin besinler tüketmenin yaşlanmayı geciktirme, kanseri önleme, kardiyovasküler hastalıkları önleme, artriti iyileştirme ve Alzheimer demansını önleme gibi yararlı etkileri vardır.

Sıcak yaz aylarında, güneşin güçlü bir şekilde parladığı zamanlarda insanlar ve hayvanlar evlerine veya mağaralarına çekilebilirler. Ancak bitkiler hareket edemezler ve kendilerini ultraviyole ışınları yoluyla kendilerine saldıran serbest radikallerden korumak zorundadırlar. Bu nedenle fitokimyasallar, bitkiler tarafından hızla değişen çevresel koşullara uyum sağlamak için geliştirilen evrimsel bir yöntemdir. Bitkilerin ürettiği karbonhidratlar insan vücudunda enerji kaynağı olarak kullanıldığı gibi, fitokimyasallar da insan vücuduna girdiklerinde antioksidan ve antienflamatuar etkilere sahiptir.

*Veriler, Güney Kore’deki Keimyung Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmadan alınmıştır.

KUVINGS’İN BU KADAR POPÜLER OLMASININ BAŞKA NEDENLERİ NELERDİR?

 

ÇOCUK DOSTU

KATKI MADDESİ İÇERMEZ

Neden Kuvings?

Müşteri Deneyimleri